TUSEN HJERTELIG TAKK TIL ALLE SOM LEGGER INN TILBAKEMELDINGER 

  

 

 

Jeg anbefaler Din Studio

 

Antall innlegg: 159

Ditt navn:

Din e-postadresse:

Din hjemmeside:

Din melding:

:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove)
:O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)

07.11.2021 13:58:38 - Tyr, E-postadressen vises ikke

Mette er helt fantastisk . Treffsikker . Hjertegod og beskriver personer tilbake i tid og fram i tid med minimal informasjon .Alt har stemt. Hun fanger opp de som er med fra den andre siden også. Helt utrolig. Beskriver de så nøyaktig at man kan få frysninger. Essensen i hele livet mitt beskrev hun så nøyaktig . Bare hæ ja men d er helt riktig Mette.
Har stått lenge i en krise nå og samtalene med Mette har holdt meg oppe.
Anbefaler hun til alle.
(heart)

24.11.2020 19:09:43 - Elizabeth Pedersen , E-postadressen vises ikke

Takk for nok en hyggelig veiledning. Mette er troverdig, treffsikker ærlig og arbeidet med hjerte. Hun er ett av to medium jeg stoler på.

23.11.2020 16:25:22 - Janne

Hei Mette. Jeg var nylig hos deg igjen. Nok en gang en flotte opplevelse, du er så nøyaktig og mye stemme. Og kjekt å vite jeg er på rett spor. Hos deg får jeg svar på mye. Og jeg er mer selvsikker på at valgene jeg gjør nå å fremover er riktige.Du vett hva du snakker om og kan anbefale deg på de varmeste. Kan ta med en historie fra en av gangene jeg var hos deg i 2010. Hadde nylig mistet min Mor. Du hadde aldri møtt henne. Men i de jeg ligger på benken å får healing av deg så seier du at du har en beskjed ? Du beskriver min mor som hun stod rett på side av deg. Og sa at ringen er din Janne, du begynner å beskrive hvordan ringen er og at de var en Rosenkvart i den.... men får plutselig rettelse ifra min mor at de var Amatyst stein. Jeg måtte felle noen tårer. Men fikk samtidig en indre ro. Var ikke vanskelig å forstå hvorfor..her fikk jeg både bekreftelse og slippe ut sorgen. Dagen før begravelsen var jeg igjen hos deg på healing. Jeg viste deg da ringen jeg hadde hatt på meg bare en halvtime før forrige behandling. Det var akkurat slik du hadde sett den. Du er utrolig flink Mette <3 takk for goe hjelp. Kommer gjerne igjen snart Klem(heart)

22.11.2020 19:36:50 - Frank Brekke Otterbech Larsen , E-postadressen vises ikke

Jeg har hatt gleden av å være så heldig å kjenne og bruke Mette som veileder i noen år nå
Mette er særdeles talentfull, treffsikker og direkte. Noen ganger tenker jeg, dette er da ikke mulig, men det er det. Ting kommer ikke alltid til den tiden og i den innpakningen jeg tror det skal - men det kommer og ofte langt bedre enn jeg kan tenke meg
Mette anbefales på det varmeste ❤️

22.11.2020 15:03:15 - Kenneth

Hei Eg vil si noen ord om Mette. Hun er helt klart ekte i det hun gjør. Hun har en utrolig formidlingsevne å klarhet i det hun gjør anbefales(star)(star)(star)(star)(star)

22.11.2020 09:35:08 - Nina, E-postadressen vises ikke

Kjære Mette- vil bare takke deg for den du er. Du har noen unike evner og er utrolig treffsikker i dine readinger. Dette har hjulpet meg mye. Jeg kommer til å fortsette å bruke deg som veileder og har anbefalt deg varmt til mine venner. <3

22.11.2020 02:18:25 - Charlot , E-postadressen vises ikke

Mette har fantastiske evner og er veldig treffsikker. Hun forandrer liv og bryr seg virkelig om mennesker. Jeg er utrolig takknemlig for denne flotte damen!

21.11.2020 17:09:22 - Morten , E-postadressen vises ikke

Tusen takk for samtalen som vi hadde i Oktober
Mette er ei veldig varm og behagelig dame å snakke med
Hun er direkte, men på en varm og fin måte
Hun har vert treffsikker med det som hun har kommet med overfor meg
Og jeg gleder meg for de neste årene som kommer med det som hun har fortalt
Kan annbefale Mette på det varmeste

21.11.2020 13:03:04 - Veronica, E-postadressen vises ikke

Vil bare rose Mette. Hun er utrolig treffsikker og kommer med gode råd.
Har brukt henne som rådgiver og prøvd energistripp.
Dette forandret virkelig livet mitt ❤️
Kan trygt anbefale henne til alle og jeg virkelig anbefaler og ta kontakt

21.11.2020 12:31:05 - Andrea, E-postadressen vises ikke

Jeg har virkelig følt meg sett og hun er så spot on på alt hun sier og ser . Mette er en utrolig dyktig veileder og har hjulpet meg mer enn jeg kan forklare med ord. ❤

21.11.2020 12:26:17 - Eli

Tusen tusen takk Mette, for all hjelp. Du imponerer meg

21.11.2020 12:12:48 - Nakissa

Kjære flotte snille og gode Mette:
Det har vært khekt å bli kjent med deg . Min sprituelle reise startet med deg og fy søren for en fantastisk reise. Dine evner er utrolig og har hjulpet meg enorm og har heala meg gjennom kontakt med mine avdøde og ikke minst lære om det sprituelle . Du har vært enorm hjelp for meg og det har vært godt å ha deg i Mitt liv. ❤️kjempe glad i deg

04.11.2020 16:29:50 - Anita Danielsen, E-postadressen vises ikke

Første gang til reading hos Mette. Er imponert hvor treffsikker du er. Veldig flink og jeg kommer tilbake igjen.
Kan anbefales på det varmeste.
God klem fra Anita

13.12.2018 14:19:37 - Serilinn, E-postadressen vises ikke

Har hatt reading av Mette, veldig bra. Følte jeg ble sett og ga motivasjon til p fortsette i riktig retning

22.09.2018 20:38:20 - Linn , E-postadressen vises ikke

Hei!
Jeg var virkelig imponert over deg i dag på Alternativmessen i Stavanger.
Du nailet min våre utfordringer spot on og fortalte spennende ting om fremtiden. Du er virkelig dyktig og skiller deg ut.

Både jeg og min mann kommer til å kontakte deg. Jeg ser at du virkelig kan guide oss begge. Spennende!!

08.07.2018 17:03:09 - Stine Michelle, E-postadressen vises ikke

Dine readinga e alltid spot on ♥️
Eg he gått te deg i nogen år nå og komme te å fortsetta å gå så lenge eg trenge
Du har hjelpet meg te å finna meir ut om evnene mine og videre på den spirituelle veien.

08.07.2018 16:24:46 - Kenneth, E-postadressen vises ikke

Ja her har du kommet til rett dame når det gjelder alt som står på denne hjemmesiden.

Mette er i direkte kontakt med hjelpere fra den andre siden.

Hun er i direkte kontakt med sitt eget hjerte hvor innformasjon flyter som en elv av direkte innformasjon som gjelder deg.

Så trenger du hjelp til å finne svar på veien din så anbefaler jeg deg/dere til å ta kontakt for en reading.

Mette evner setter seg direkte inn i din egen energi,hvor hun så kanaliserer å får beskjeder direkte angående din livssituasjon. ANBEFALES

Kenneth

08.07.2018 13:06:33 - Hilde, E-postadressen vises ikke

Hei Mette❤️
Jeg har fått reading flere ganger og må si at jeg er imponert.
Du er flink Mette!
Klem


10.02.2018 21:48:17 - Trond sirhaug, E-postadressen vises ikke

Ypperlig fremstilling av det limbiske system. Den stemmer helt overens med skolelæren fra før 90. Og ikke minst med min Yoga funsjonismen i Kutchin og shuriken samt mine 52 andre kanto artene mine.
Jeg lever i Confus tilstand 50 % av virkedagen. Husker helt tilbake til nedkomstrehistreringen ved fødsel. Ja det er riktig, og aktietrykkeriet Tanum sin lavtrykk nr 3. Trassop er av dette registret sitt fotavtrykk høyre hel etter 2,5 timer etter fødsel. Mennesket er som alle arter født med arvenetont skrog på ca 34 ord , som alle andre arter. Alt er kodet ned i den naturlig fødselrutiner. Handling i synet av sitt lengde med hilserutine, gjentagende etter 12-20 min.# odelsgaven fra Ottestad. Eller athelsminne sitt ottalie, etter lov om dyrkbar mark og odelseie.

20.09.2017 13:22:02

Mette kan virkelig anbefales på det varmeste. Hun er utrolig treffsikker. Da jeg var hos henne i juni fortalte hun meg de utroligste ting, som jeg ikke kunne forstå hvordan skulle kunne skje. Men alt sammen har stemt! Da jeg de siste årene har vært under store endringer i livet mitt, og ikke alltid har visst om jeg har vært på rett vei, har Mette vært til enorm hjelp og støtte :-)

26.08.2017 13:13:47 - Tone, E-postadressen vises ikke

Hei mette. Må bare fortelle deg at ,,,,, har slitt I årevis med psykiatere, psykologer med doktor grad og vi har prøvet alt til ingen nytte. Etter 5 fjern healing er hos deg er han totalt forandret. Nye venner, han jogger hver dag og livsgnisten er på plass. Du skulle vært gullforjyllet. Håper bare han får en jobb ettervern. Bestiller ny healing når du er tilbake. ,,,,, har utbrudd av mye psoriasis nå. Er det mulig med healing på det? Klem Tone

12.03.2017 23:45:59 - Torhild Hauge, E-postadressen vises ikke

Glømte jo behandlingen for sjeletap... har og hatt den... med knall virkning... takknemlig ❤

12.03.2017 23:43:49 - Torhild Hauge, E-postadressen vises ikke

Hei på deg MetteHar hatt flere behandlinger hos deg nå... starta med regresjon... så charka balanse.. sist energitripp.... dette er bare helt enormt fantastisk... at det hjelper.. JA uten tvil... du er knall dyktig... her er det evner... du blir annbefaltKnip ifra na Torhild

09.03.2017 11:15:19 - Linnea

Hei gode Mette(flower) Ønsker bare å si at jeg er såå utrolig happy for all hjelp du har gitt meg gjennom årene, både med helsa via div behandlinger, og med dine readinger som treffer så utrolig godt på det jeg kan forvente fremover. Mer enn EN gang har jeg tenkt at det ikke kan stemme, men det gjør jo det, og som du sier, alle har rett å ta andre valg og dermed endre hele utfallet, heldigvis har jeg fulgt dine råd og fått ett mye bedre liv. Var en episode der du sa han kanskje kom til å velge bort det som var ment for han, og da var jeg godt forberedt og klar for å endre kurs. Heldigvis vil jeg si idag, for livet smiler, og jeg er på riktig sted. Takknemlig for at du er til og hjelper så mange gjennom utfordinger og dritt som dukker opp underveis. (flower)(star)

25.11.2016 00:13:04 - Anne

Vil bare si jeg er kjempefornøyd med alle readinger jeg har fått, det du sier jeg kan forvente fremover skjer ved angitt tidsrom og detaljer er skremmende nøyaktig. Mette er en fenomenalt dyktig klarsynt og utrolig vennlig dame.Behagelig, bestemt, morsom og lun. Takknemlig for all hjelp jeg får.

27.08.2016 11:43:24 - Nina

Tusen takk for en flott reading !! Du er treffsikker og jeg er målløs. Var hos deg i slutten av mai .. ( måtte innom en liten tur i går også ) Ting skjedde på løpende bånd som Du sa .. spennende !! Jeg gleder meg til fortsettelsen ,selv om jeg er inni en tøff periode er det lys i tunnelen !! Jeg er mektig imponert !! Go klem fra meg!! (heart):):)

21.08.2016 22:36:58 - Løve84, E-postadressen vises ikke

Jeg må bare skryte av deg MetteJeg har pratet med deg med flere måneder mellom hver gang. Alt du har sagt hittil har stemt skremmende godt!
Pratet med deg på fredag og selvom jeg kun bestilte reading så kan jeg med hånden på hjerte si at du gir meg healing gjennom samtalen. ❤️
Veldig beroligende å prate med deg Du er utrolig hyggelig og du fanger opp mine tanker som ingen andre kan ha greie på. Du er ekstrem dyktig og jeg er evig takknemlig for at du fins. Du vet ikke hvor mye du har hjulpet meg. Samtaler med deg løfter meg opp hver gang. Og den følelsen varer i flere måneder☺️
Tusen takk Mette❤️

01.07.2016 01:20:39

Jeg ble veldig overrasket( på positivt måte) over det hvorvidt treffsikker var reading :)
Jeg fikk også litt ro i sjelen fordi jeg ser nå lys i tunnelen (endelig!)
Jeg trives ikke i jobben min, så håper virkelig at det vil ordne seg. Gleder meg veldig til å reise hjem til sommeren( andre hjem) ,har vært bekymret for dattera mi, hun har gått gjennom veldig mye. Da får jeg vel tilbringe mer tid med henne enn tidligere :) :)
Tuuusen takk kjære Mette ! Jeg kommer gjerne til å kontakte deg i framtida igjen:

01.07.2016 01:18:45

Hei Mette:-) Håper alt står bra til med deg og at livet leker for deg og dine. Ville bare poppe inn og fortelle deg at healingen du gjorde på meg må ha hatt en kjempe effekt. Det startet jo med dirringen i lårene under healingen. Jeg ble raskt i litt bedre form men hadde fortsatt smerter. Jeg har bare blitt bedre og bedre og de siste 3 ukene har jeg hatt utrolige fine dager. Ser ut til at denne runden snart er ferdig for meg og har stor tro på at jobben du gjorde har fungert veldig bra. Tusen takk , du er helt utrolig hvordan evner du har. Jeg er velidig takknemlig for at Frank satt meg i kontakt med deg. Noe som også hadde stor betyding for meg var min minste sønn og hans skolehverdag med mobbing. Det har også blitt mye bedre og han er så fornøyd om dagen. En stor lettelse.

28.06.2016 10:55:28

takk for en hyggelig samtale sist mette.
alt det du sa til med har stemt til nå :) ser frem til neste samtale ;):)

07.04.2016 14:12:38 - Annbjørg , E-postadressen vises ikke, .

Eg har vært i kontakt med Mette noen ganger nå utrolig treffsikker når eg har hatt Reading har også hatt healing ett par ganger. . Og opplevd at de intense smertene eg hadde hatt i ca 1 år forsvant eg har anbefalt Mette t flere av mine venner. Og de e like imponert som meg over henne. du e bare utrolig Mette ❤

29.03.2016 21:46:38 - E-postadressen vises ikke

Jeg fikk en healing av Mette like før påske, og jeg er veldig imponert.Hun fjernet blokkeringer i mine lunger. Jeg har fått en mye bedre lungekapasitet, noe jeg merker veldig godt i motbakker og meditasjon, for å nevne noe. Jeg må tilføye at lunger var ikke i min bestilling, og jeg har bare tenkt at nu må jeg komme i gang med trening for å få opp kondisjonen, men dette har jeg ikke kunnet oppnå med bare
((heart)

27.02.2016 09:35:53 - Malin

Heissan!

Tro det eller ei, men mannen som skulle dukke opp i februar/mars har dukket opp! Han er utenlandsk som du sa han kunne være og jeg er betatt så det holder (inlove) Han reiser hjem igjen i slutten av mars så det er vel litt dødfødt for et forhold men...Er veldig imponert. Ikke mange som har spådd meg som har fått rett på tid :) Håper resten av det du spådde også slår til. Tusen takk (flower)

22.02.2016 14:41:47 - Louise, E-postadressen vises ikke

Regresjon var utrolig spennende, og jeg ble overrasket av hvor mye informasjon jeg kunne fortelle og som jeg egentlig ikke husket noe om. I ettertid skjønner jeg nå årsaker til mange av mine relasjonsproblemer, og det var godt og erkjenne og akseptere og ikke minst gi slipp på følelser og tanker jeg har slitt med i mange år. Ønsker å prøve dette igjen for å se hva mer informasjon jeg kan komme med, og jeg synes det var behagelig å høre deg prate meg ned i en avslappende tilstand.

21.02.2016 02:59:59 - ......., E-postadressen vises ikke

var gøy å møte deg igjen 6 år etter at du fortalte jeg ville få et tredje barn. Jeg er nå gravid, og hvem skulle tro det når de to andre er blitt 13 og 18. Vi hørte gjennom cd plata du gav meg og må bare si at det har stemt veldig godt det du fortalte så langt tilbake i tid (star)

20.02.2016 12:22:06 - ian, E-postadressen vises ikke

I had never tried healing before i got in touch with you and it surpriced me how much information you were able to come up with regarding my healthissues and the cause to my problems with my marriage. You did a remarkable job helping me out. My marriage is better than 5 years ago and my health has changed totaly. I am truly grateful for beeing told by friends to contact you and even more grateful for your fantastic help.

10.02.2016 21:18:25 - Hanne, E-postadressen vises ikke

Hei Mette

Når du har tid kunne jeg godt tenkt meg en reading

Hører fra deg ✨

Mvh Hanne

03.02.2016 14:41:13 - Gro, E-postadressen vises ikke

Satt og hørte gjennom cd`n fra september og du sa at problemene i boligen ikke ville ordnes før i slutten av november, og sånn ble det faktisk ;)

28.10.2015 18:38:19 - Tusenfjes, E-postadressen vises ikke

Jeg har vanskeligheter med å finne de riktige ordene... Mette er et fantastisk godt menneske, og så treffsikker i sin reading av meg og mitt liv, jeg er målløs..! (flower) Hun sa akkurat det sammme tingene som to andre har sagt tidligere i løpet av de siste 5 årene. Men hun snakket også om masse annet som stemmer og til nå har stemt om meg og det som skjer i mitt liv. Nesten skremmende, men jeg tviler ikke på hennes evner i det hele tatt nå. :)Tusen takk Mette, jeg er enda sterkere etter at jeg pratet med deg! (heart)

24.09.2015 02:14:48 - KEV, E-postadressen vises ikke

Anbefalte Mette til en venninne, så poster ett kort innlegg for henne her da hun plages med sin telefon. Hun selv ønsker skrive alt hun fikk oppleve på nært hold med Mette når hun får muligheten. Men min venninne hadde da mange spørsmål å fikk sine svar for å si det mildt. Mette sa at hun kom til å motta penger snart. At ting skal løse seg økonomisk. Venninna mi fikk plutselig 50.000 kroner på konto av ett familiemedlem få dager etter samtalen med Mette. Nå er min venninne noe lettet, mildt sagt. Regninger er betalt å nok engang har Mette rett. (inlove)

24.09.2015 02:07:58

Kjære Mette, nå som jeg har fått roen i kroppen vil jeg takke deg igjen. For noen uker siden da jeg snakket med deg var jeg innmari stressa på grunn av min bosituasjon samt økonomi. Min huseier skulle plutselig selge leiligheten vi trivdes så godt i, med gangavstand til min datters skole, til butikk, herlige oddden.. Ja alt . Jeg var så nervøs å stressa for ikke finne noe annet i Vestskogen, da jeg hadde lett lenge ( 3 mnd ) etter noen som ville leie ut til mor, barn å en del miniatyrhunder. Bare ett par uker før jeg måtte være ute sa Mette, ikke stresse med noe, ting blir lagt til rette for deg. Du kommer til å flytte fra øya å over til byen, jeg ser ett hus som er lyst innvendig, som har en stor grønn hage i Tønsberg. Det sa Mette. Noen dager etter poppa plutselig en annonse opp på finn.no, der var huset mitt jo! Akkurat min type stil å min type prisklasse. Jeg fikk det med engang! Ett gigantisk nyoppusset hus i Tønsberg, med en fantastisk utleier som ikke hadde noe imot barn å alle bikkjene mine. Ett stort hus med flere mål hage, lyst å pent innvendig. Akkurat som Mette sa. Jeg trodde det skulle bli verdens undergang å flytte fra Nøtterøy, men trives enda bedre på Tolvsrød jo.!Jeg har en herlig ro inni meg, på toppen av alt stresser jeg ikke med økonomi heller slik jeg gjorde i den forrige leiligheten da min bror leier hele kjeller etg her. . Har mye mere å rutte med nå, alt blir virkelig lagt til rette som du sa Mette. Min datter storkoser seg her også. Min huseier er noe av det mest generøse menneske jeg har vært borti, han ga meg ALT jeg trengte som eks hvitevarer og utemøbler. Kan ikke skjønne dette helt enda, nå er vi her å ting blir bare bedre å bedre. Jeg trengte vist en ny start, komme meg bort fra øya å leiligheten jeg å min eks-kjæreste bodde i, å få min kjære bror som flytta helt fra nord til Tønsberg pga sin søster, nær

18.09.2015 02:41:42 - MCT, E-postadressen vises ikke

Hei! Jeg ringte Mette for noen uker siden for å spørre om jeg fikk se min store inspirasjon igjen, Britney Spears. Hun sa om ca to år, en konsert. Da tvilte jeg litt fordi Britney annonserte for lenge siden at showene hun har ukentlig i Vegas stopper desember 2015, å da skulle hun ha pause. Fikk plutselig nyhetsmail fra team Britney for noen dager siden. Hun skal være to år til i Vegas!!!! jeg får møte Britney igjen vet jeg nå! Jeg er overlykkelig Mette <3 Jeg får dra på Britney konsert som jeg har drømt om hele livet! Er bare å spare nå!!! Takk kjære deg, trodde alle håp var ute for å se henne opptre. Du har gitt meg motivasjon å en glede ved å spare penger til turen :):):)

17.09.2015 17:25:39 - Mor , E-postadressen vises ikke

Jeg brukte Mette i en sak der en venninne av min datter forsvant fra mitt hjem nylig. Etter å ha lett i flere timer uten resultat, både oss, familie og politi tok jeg kontakt med henne da jeg vet hun er veldig treffsikker fra en tidligere samtale. Hun sa jenta gjemmer seg, er er i sjokk å er på en marina ikke så langt unna. Jeg ringte politi og fortalte dette, da de bruker klarsynte i div saker. Jaggu meg ble ikke jenta funnet på ett hotell som er ett marinahotell, i sjokk på ett toalett :O Hun hadde også kommet seg dit slik Mette beskrivde. Er i sjokk fortsatt. Har nettopp åpnet meg for ting som dette. klarsynte er en gave til verden. Ring denne damen lurer du på noe sier jeg bare (heart)Tusen takk igjen Mette!!! Du er unik (heart)

02.09.2015 17:40:15 - Katinka, E-postadressen vises ikke

Nå er det 6 dager siden jeg var hos Mette, og "ting" har begynt å skje allerede.
Tør ikke gjøre noe annet enn å følge Mettes "hjemmelekser". Når det kommer beskjeder fra "oven", skal eg jammen være forberedt! Har allerde lært meg 37 sider med automatskrift (stenografi). Vennene mine tror det har "tørna" for meg. Kjekt...

25.08.2015 06:13:29 - -M-, E-postadressen vises ikke

Anbefaler Mette til alle som trenger hjelp her i livet (star) Hun er så treffsikker som det går. Har spurt henne om mye personlig i mitt liv,fortid å mine kjære. ALT stemmer. Ett eksempel er min venn, hun fikk opp syre & organer for en tid siden ( Mette ) Denne vennen tok en blodprøve nylig å fikk beskjed om for mye urinsyre, kroppen er i nedbrytning. Får gåsehud av Mette, hun har en fantastisk gave! Hun så hele fortiden min å min vennines. Som er dyp. Slik kan man bare ikke "finne på å lage en story om til en kunde " Mette så også min tidligere kjæreste, beskrive han å fortalte om våres sterke følelser fortsatt for hverandre. Vi har ikke pratet sammen om dette før nå. Vi begge er enige om at det stemmer det. Hun ser at jeg aldri skal ha egne barn, noe jeg bestemte for flere år siden. Hun så at jeg mangler magnessium.. Gjett hvem kjøpte det i Tyrkia for to uker siden? Helt UTROLIG!!!! Kunne skrevet så mye mere. Takk Mette! Setter veldig pris på deg. Sier bare, tvil ikke på denne damen med denne utrolige gaven om du skulle kontakte ett medium! (heart)(heart)

13.08.2015 18:53:32 - Anonym, E-postadressen vises ikke

Du er imponerende og nesten "skremmende" treffsikker. Wow!

03.08.2015 16:47:10 - Sander, E-postadressen vises ikke

Sprøtt at det du sa ville skje i Juni og Juli ble akkurat som du sa, endringene er utrolig positive og jeg har fått det som jeg ville ang jobb og forhold.

30.06.2015 16:43:55 - Anita, E-postadressen vises ikke

Hei, jeg kjenner at det jobbes i kroppen. Føler meg rett og slett mørbanket i hele koppen. Har sovet vel og lenge i natt, kroppen ville liksom ikke stå opp i dag. Håper dette bare er positive tegn ;)

29.06.2015 10:11:52 - Tove, E-postadressen vises ikke

Det har gått en stund siden jeg fikk hjelp av deg pga kroniske smerter i kroppen, og selv om ikke all smerte var borte etter en dag, ble det gradvis bedre over et par mndr. Jeg er tilbake i jobb og fungerer mye bedre enn de siste 7 årene, der jeg ofte hadde dager jeg bare lå i sengen. Tusen takk for hjelpen. Mvh Tove

28.04.2015 13:40:39 - Johannes, E-postadressen vises ikke

Takk for uvanlig god behandling og samtale. Dine påstander ang galleganger og milt viste seg og stemme etter undersøkelser på sykehus, og operasjon ble også nødvendig, og gikk bra som du sa. Nå er jeg klar for å gå tilbake i jobben. Takk

27.03.2015 16:47:18 - G.M.B., E-postadressen vises ikke

Kjære Mette
Da jeg pratet med deg sa du at du fikk opp svangerskap og to babyer.
Idag fikk jeg bekreftet at jeg er gravid! 4 uker på vei:-)
Jeg er så utrolig glad! Bare svever av lykke!
Håper bare alt går bra fremover, og gleder meg til ultralyd for å se om det er flere enn en baby ;)

27.03.2015 00:47:14 - Silje, E-postadressen vises ikke

Hei :D fekk reading hos deg for et par år sia, og så masse som har stemt. Ønsker gjerneå få ein ny no ein dag det passer :D mvh Silje

24.03.2015 22:30:11 - Christina, E-postadressen vises ikke

Hei Mette jeg måtte bare gi tilbakemelding på hvor utrolig fornøyd jeg er med behandlingen du ga meg!! Vet den ennå er under prosess men du kan tro jeg merker forskjell. Ting jeg gruet meg til og fikk nervøs kiling/uro i magen, får jeg ikke lenger. Helt merkelig! Hadde just en fremføring ikveld, noe jeg ikke liker- men jeg var så rolig og ikke nervøs.
Så jeg har veldig lyst på en til behandling hvis det hjelper ekstra da hehe men ikke ennå. Du får si ifra hvis du skal til Sørlandet ellers så får jeg kjøre bort igjen dette var virkelig behandlingsformen for meg;-)

13.03.2015 21:36:24 - Nina, E-postadressen vises ikke

Takk for at du er til!!! Sender deg varme tanker og smil, du er fantastisk :-) takk for hjelpa! Klemmer (heart)(star)(flower)(star):)

04.03.2015 20:58:22 - Aina, E-postadressen vises ikke

Hei,og takk for sist. Nå har jeg vasket hele huset over 4 dager. Så mye har jeg ikke gjort siden jeg ble syk for en del år tilbake. Noe må det være i healingen din ;) Jeg har og ei utslitt veninne og håper det er greit at jeg anbefaler henne å kontakte deg :)

28.02.2015 18:10:39 - May , E-postadressen vises ikke

Kjære Mette.
Jeg tok kontakt med Mette i påsken 2014. Fikk da en energistripp, noe jeg syntes var en bra begynnelse. Jeg følte allerede da at Mette var en jeg kunne stole på og som ville meg vel. Hun har hele veien fokusert på å kunne hjelpe og ikke på å "selge" meg behandlinger. I etterkant av denne energistrippen har jeg hatt behov for mange healinger og ikke minst samtaler. Hun har vært der for meg hele tiden og forsikret meg om at det kom til å gå bra. Det skal sies at jeg har vært veldig syk de siste tre årene av mitt liv, uten å oppleve å få hjelp av leger og psykologer. Heldigvis har jeg vært åpen for healing, og dette har virkelig satt fart på min vei mot å bli frisk. Hun har hele tiden vært åpen på at dette kunne ta tid å få ut av kroppen, men at februar/mars 2015 skulle bli "mine" måneder. Og jammen fikk hun ikke rett i det, her sitter(28.feb) jeg og er friskere enn jeg turte håpe på:) Det viktige for meg i min situasjon er å ha noen jeg stoler på, og har tillit til som jeg kan ringe til og få timer hos ganske snart! Det gjør Mette. I tillegg til meg selv, har jeg også fått god hjelp til mine barn. Hun kan "se" mine barn og beskrive dem på en treffende måte, det vekker tillit. I tillegg til å vere en svært god healer og samtalepartner, har hun virkelig åpnet min egen forståelse for kropp-psyke og prosesser som foregår. Hennes readinger er utrolig treffsikre, ting jeg overhodet ikke trodde på når hun sa det, stemmer på en prikk. Jeg kunne sikkert sagt mer om Mette og alt ville vært positivt. Til slutt vil jeg bare si at jeg kan anbefale henne på det aller varmeste. Vær åpen for dette folkens:) Jeg er veldig takknemmelig.

25.02.2015 16:23:05 - Karl Einar, E-postadressen vises ikke

Vil bare si at ryggsmertene forsvant og jeg er tilbake på jobb etter healing. Hadde ikke forventet at det skulle bli bra over natten. Takk.

18.02.2015 22:01:39 - Aslaug, E-postadressen vises ikke

Kjære Mette, din evne til å omfavne mennesker og vise vei fremover ved hjelp av klarsyn og omsorg er gull verdt. Du har vært til stor hjelp for oss gjennom sykdom og smerter, med behandlinger som har snudd om hele vår tilværelse. Sjelehentingen satte igang mange følelser jeg hadde satt lokk på, og etterhvert kunne jeg merke en indre styrke og kontroll som var ukjent, samtidig som jeg følte meg hel. Energistrippingen forløste mye grums, det gikk litt opp og så litt ned i tanker og følelser, men etterhvert merket vi begge at tidligere smerter og problemer var borte, og en herlig glede var på plass. Henviser så gjerne kjente og kjære din vei når vi ser de kan ha behov for din hjelp. Stor takk kjære Mette

17.02.2015 12:36:48 - Jørgen, E-postadressen vises ikke

Fantastisk hvordan behandlingen energistripp fikk orden på mine problemer fra tidligere relasjoner, hvor enkelte mennesker og situasjoner gjorde meg motløs og usikker på meg selv, og min plass her i verden. Jeg har endret på uvaner, fikk satt meg nye mål og er i mål med 99%.

09.02.2015 08:30:25 - Vibeke, E-postadressen vises ikke

Kjære Mette.
Jeg har hatt gleden av å få hjelp av deg ved flere anledninger. Jeg fikk først en energystripp som var en fantastisk opplevelse for min del. Du så at jeg slet med nakkeproblemer( en slag utglidning på høyre side) og anbefalte meg videre behandling hos en bestemt person. Jeg fulgte ditt råd og resultatet ble ubeskrivelig for meg. Livskvaliteten tilbake, i full jobb igjen og en konsentrasjon som garvet savnet i årevis. Du blokkerte også alle vonde følelser fra fortiden som gjorde at jeg ikke kom meg videre i livet. nå er fokuset min på de gode minnene og fokus på øyeblikket her og nå. Videre har begge sønnene mine( 7 og 9 år) blitt fjernhealet og hjulpet de til å bli kvitt frykt og engstelse slik at de har fått fram styrken i seg selv. De er gladere og tryggere gutter og det virker som blokkerte ting er blitt frigjort. For noen dager siden fikk jeg en reading. Mette er spot on og beskrev ting jeg hadde opplevd og bekreftet mine innerste tanker og følelser både førtid og nåtid. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg fant deg på nettet og har bare gode ting å si om deg. Vurderer du å få hjelp av Mette så nøl ikke. Hun er dyktig og korrekt og kan anbefale henne på det sterkeste.

03.02.2015 11:58:49 - Ket, E-postadressen vises ikke

I over 1 år har jeg hatt readinger hos Mette, samtidig et par strippinger og sjelehentinger. Ønsker å ta enda en sjelehenting, fordi det ga meg en veldig styrke, og jeg ble så hel i meg selv. Strippingen forløste mange ting som satt fast, følte meg glad og fri i etterkant. Sjelehenting var mer min egen styrke som kom på plass og tilbake. Det var tøft etter behandlingen et par uker før ting roet seg i kroppen og falt på plass. Men fytti så godt det har gjort meg. Det blåser rundt meg, men det får bare blåse. Har hatt flere readinger, der Mette både har bekreftet og veiledet meg. Jeg har vært inne i en stor transformasjon, og støtten og readingene har hjulpet meg til å ta tak i, våget, gjort d som har vært riktig for meg,samtidig som jeg har kjent på all den healingen jeg har fått underveis. Dessuten er Mette et super-empatisk og herlig menneske. Hun er først og fremst menneske, så kommer hennes evner. Mener med det at hun er jordet. Det gjør henne så veldig unik og flott."

03.02.2015 10:49:27 - Kjersti, E-postadressen vises ikke

"Både meg og min datter har tatt Accesbar behandlinger. Hun har hatt samme positive virkning på sin søvn som meg. Hun sov ikke rundt før hun var 4 år, og har slitt m urolig søvn hele livet sitt. Etter første behandling var jeg så fryktelig "sove trøtt, jeg ba min datter om å skynde seg i seng, sånn at jeg fikk lagt meg. Dette fortsatte hele uken, uken etterpå, ny behandling igjen. Ser nå at dette var mønsteret som min kropp hadde mest behov for å endre. Jeg har ikke sovet skikkelig på vanlige tider noen gang i mitt liv. Det er som om søvnklokken og sovemønster har vært helt utav drift hele livet. B ++++ menneske, noen ganger helt umulig å få søvn, som igjen påvirket den allerede kronisk syke kroppen min (ME). Jeg har lært meg i løpet av livet å presse meg selv og gå på viljen, fordi jeg måtte, kunne ikke være så syk som jeg var, jeg var alene mamma og var nødt. Dette har nok ført til en enda mer forstyrret søvn og søvn mønster, fordi jeg kunne ikke lytte til kroppen, så kroppen spant på tomgang hele tiden, klarte heller ikke roe ned, sove, eller virke på dagen. Men etter en behandling snur dette, jeg synes det er så vanvittig at jeg har ikke helt har klart å ta d inn. Vi skal på ny og vår 3. behandling denne uken. Jeg gleder som en unge og er så klar for enda mer forandringer og enda mer frihet fra gamle mønster. Jeg er så knakende glad og fornøyd m Mette og den behandlingen hun gir":D

29.01.2015 21:36:25 - Bjarne , E-postadressen vises ikke

Ønsker og si at jeg er tilbake i jobb etter at Mette rettet opp i ubalanser som forårsaket fysiske problemer og trasige smerter. En behandling var det som skulle til, og jeg ble noe overrasket over hvor fort jeg merket bedring og kunne starte i jobb igjen. Skjønner nå at man ikke behøver ha tro på healing for at det skal virke.

29.01.2015 00:32:44 - Cathrin, E-postadressen vises ikke

Kjære Mette! Jeg har hatt en reading hos deg tidligere, der du bla så en liten, ivrig lyslugget gutt som gjerne ville komme ned til oss. Du sa også at jeg ville bli gravid på høsten...særlig september pekte seg ut.5 september 2013 ble jeg endelig gravid etter lang tids prøving m assistert befruktning, og sitter nå med verdens skjønneste og mest fantastiske lille gutt på 7 mnd:-) Han er lyshåret og kunne ikke hete annet enn Iver♡ Så takknemlig!!!
Ønsker nå å bestille en ny reading hos deg.

03.11.2014 17:37:57 - Kari, E-postadressen vises ikke

Hei!

Jeg har blitt lest av deg en gang før for et par år siden, og ble veldig imponert over hvor treffsikker du har vært i alt du sa til meg. Min beste venninne var også med og hadde time hos deg den gangen i Oslo, og vi snakket om deg og dine evner i går.
Kjente at tiden er inne for å kontakte deg igjen. :)

06.10.2014 13:02:20 - Gry

Hei Mette! Jeg ble anbefalt deg av en venninne i vår, og bestilte skeptisk time hos deg. Alt du fortalte meg og så bak i tid stemte, du sa også mye om de neste månedene. Jeg vil gjerne meddele deg om at alt du har sagt til nå har stemt - på dato omentrent!! Jeg har nå vært hos deg en gang til i siste uke, og da gjentok du alt du sa sist gang. Jeg har kun sett deg en gang før i mitt liv, så du kan umulig huske meg, og langt mindre hva du sa til meg sist. Helt fantastisk og godt å høre man er på rett spor :) Du er en fantastisk dame som har fått en fantastisk gave! Takk for du bruker den. Jeg kommer garantert tilbake og anbefaler deg mer enn gjerne til alle jeg kjenner og de som leser dette også :)

02.10.2014 15:11:29 - Julie Anne, E-postadressen vises ikke

Hei Mette. Jeg var hos deg i fjor og da sa du jeg skulle bli gravid med gutt nummer 4. Det har jeg ennå på opptak. Jeg svarte deg nja det kommer nok ikke mer her og det var jeg ganske trygg på. Du sa også at jeg skulle på en reise noe jeg visste jeg ikke skulle neste år på grunn av omstendighetene... Plutselig var jeg i Thailand i år og dagen jeg kom hjem ble jeg gravid med gutt nummer 4. Derfor kom jeg tilbake til deg i år ;);):)

11.08.2014 09:36:41 - Elin, E-postadressen vises ikke

Hei Mette! Gikk en tøff tid i møte etter den siste sjelehentingen hos deg, det var en indre smerte som måtte ut. Dette varte og rakk ganske mange uker, men jeg holdt ut. Plutselig en dag var klumpen i brystet borte og jeg følte meg så trygg og hel, har ikke hatt den følelsen på mange år. Uansett hva som hender så føler jeg at jeg er i i stand til å klare det meste. Har fått en styrke i meg som jeg ikke ante jeg var i besittelse av.Kjenner på en indre glede. Vet ikke hva du har gjort, men dette var vel verdt slitet å komme der jeg er nå. Ønsker deg en fortsatt fin sommer. Du må ha noen krefter som ikke er av denne verden Mette. Setter utrolig stor pris på deg. (flower) Elin

04.08.2014 20:33:40 - Amalie, E-postadressen vises ikke

Hei Mette:)Jeg har fått stripping og flere healing av deg.Jeg må bere få takke for all hjelpen jeg har fått.Når hele min verden raste sammen,hjalp du meg føttene igjen,og ikke minst,hjalp meg å holde fokus på det positive.(flower)(flower)(flower)Tusentusen takk,jeg anbefaler alle å søke hjelp hos deg.Stor klem fra Amalie

02.06.2014 18:43:28 - kathrin slydal, E-postadressen vises ikke

Hei Mette:) jeg googlet etter annerkjent healer i Tyrkia å du dukket opp? er du i Tyrkia?:)
Med vennlig hislen
kathrin

27.05.2014 10:44:26 - Solveig, E-postadressen vises ikke

Hei Hei Mette, jeg fikk healing av deg i Mars og da sa du jeg ville vær gravid i Mai. Jeg trodde ikke på deg, men er nå 5 uker på vei, og håper bare formen blir bedre etterhvert:)

26.04.2014 12:13:37 - Gunn, E-postadressen vises ikke

vi fikk eit godt hus å bo i etter husrens , healingen din har hjeplpt meg mye ,ein engel på jorda

26.04.2014 12:12:23 - Liv

Jeg har fått mye god hjelp av deg, både når du var på besøk hos meg og gjennom telefonkontakt. Du er meget dyktig i reading og i healing. Jeg gir deg virkelig kreditt for det og jeg kan gi deg tilbakemelding på at det du fortalte om mitt private liv i den spesielle situasjonen jeg var og er i har vært helt riktig. Glad i deg. Klem Liv.;)

26.04.2014 12:11:14 - Hanne, E-postadressen vises ikke

Hei Mette. Eg såg ein lapp , og der stod det bl.a. at viss en følte seg litt deppa/nedfor, så kunne kanskje du hjelpe. Eg gjekk rundt med ein sånn "grua-seg-følelse" i magen heile tida, men feilte elles ingenting. Eg bestilte time, og tenkte at dette virka nok ikkje, men der tok eg feil. Etter ei "behandling" var magen god, og håve adskillig lettare. Du fekk tydeligvis retta opp et eller aent i kroppen min, og det kjentes bare godt. Har vore to gonger seinare, og føle meg lett til sinns. Absolutt å anbefale!

26.04.2014 12:08:38

Hei, eg har prøvd healing, stripping og reading hos deg å alt av det har gjort hverdagen bedre for meg. Spesielt strippingen har hjulpe t å takla alt som har vert i fortiå mye bedre. Eg kan ikkje klaga på healingen heller, ingen smerter i bryst eller rygg lenger:)
Tusen takk t deg for at du e der for alle oss andre(heart)

26.04.2014 12:07:10 - Brit Jorunn

Hei Mette.
For snart en mnd siden hadde jeg stripping hos deg.Noe som jeg opplevde som en spesiell opplevelse der og da, jeg ble kvitt mange negative tanker og føleleser da. I ettertid har jeg opplevd mye også, både fysisk og psykisk. Jeg sitter igjen og føler meg mye lettere og positiv, det er så mye som er blitt så ubetydelig plutselig. Det er en herlig følelse. Også vil jeg takke deg for at du er ett så behagelig og fantastisk menneske og være i samme rom med. Lykke til videre du også:)Klem(heart)

26.04.2014 12:06:02

Hei Mette! Tusen takk for to fantastiske møter med deg! Stripping'en var fantastisk, og du hadde helt rett, jeg kjenner enda at ting skjer i kroppen, og det føles godt! Ikke nok med det, men det emosjonelle og fysiske føles alt i alt utrolig mye bedre, lettere og positivt. Og å vite at mitt 'støtteapparat' er med meg, føles veldig trygt og godt :) Stå på videre! Du er en fantastisk person, og det føles så trygt og varmt å møte deg :)

26.04.2014 12:04:58 - E-postadressen vises ikke

Hei Mette. Jeg kommer til å ringe deg igjen for en ny reading. Jeg er så imponert over de to readingene du har gjort det siste året, for alt har klaffet ! Ikke bare har det du sa, skjedd, men det har skjedd i den måneden du sa det ville skje !. Takk :o) Snakkes snart (heart)

26.04.2014 12:03:10 - Astrid

Hei Mette! Tusen takk for att du tok deg tid til og komme innom og holde litt på Truls. Han hadde mye mindre veske/puss i øyrene idag. Konne godt tenkt meg att du kom en gang til nokså snart, for det er ingen tvil om att du gjør hjelper :)Du er bare heilt unik Mette! God helg til deg og dine. Hilsen Astrid og Truls :)

26.04.2014 12:00:34

Hei Mette:)

Jeg har hatt 2 møter hos deg, ett med reading, og ett med stripping.
Det var veldigt mye spennende og gøy som du kom med på readingen, som skulle skje fremover:)
Når det gjelder strippingen, så har jeg altid hatt sykt mye tanker oppi hode mitt etter jeg ble utbrent i min gamle jobb senest for 8 år siden, det er tusenvis av tanker som flyr oppi hode mitt, det er bare slik att det er litt mye av og til, litt vanskeligt å forkusere på en ting altid.
etter beh hos deg, så har jeg en heldt annen hverdag, så mye mer ro i hode, sover betre på natta.
Når du gikk over hele kroppen min, så drog du ut ting som lå som en sperre i kroppen min, og det var rart når du gikk over magen min, og magen min løftet seg som i en pyramide, når du drog ut sperrene der i fra:) 2 mnd etter på så har jeg hatt mye jobbing i sidene mine, en form for att sidene på utsiden av magen trekker seg sammen, som jeg aldri har opplevd før:)
Har bare gode og posetive ting å si om beh som du ga meg :)
og jeg kommer til å ta kontakt med deg igjen, om det er noe, og jeg kan annbefale beg din på det sterkeste:)

Morten r:)

26.04.2014 11:55:40 - kattcathy@hotmail.com

Hei hei:D
Jeg vil takke deg igjen. det du har gjort er ubeskrivelig. første gang jeg var der, kjente jeg noe skjedde i kroppen min. Begynt å lese bøkene du anbefalte meg.

Den andre healingen som jeg hadde i dag, med stripping, var ... jeg har ikke gjord. Det gjorde så vondt, du drog ting ut fra meg, og det skjente jeg. Beklager all skrikingen, men den smerten var voldsom. men takk.

Etter du sa jeg var en liten healer jeg og, så har jeg snakket med mamma om hun vet noe. Hun sa jeg hørte ting, så ting. Jeg vil takke deg for å vekke "healeren inni meg igjen"

Har ikke begynte å brevene, vet ikke helt hvordan...

Men jeg har snakket om deg til mange, og hva du har gjort for meg.
Så de kommer sikkert å ta kontakt med deg...

Men tusen takk, for at du er du, og at du kunne hjelpe meg.

Ta vare på deg selv (heart)
Mvh Cathrine(heart)(heart)(heart)

25.04.2014 21:28:44

Hei igjen! Hadde bare så lyst å fortelle deg at det du sa om både lungene og galleblæra til Elias ser ut til å stemme. Han hadde tungt for å puste en stund, men fikk startet opp igjen med en medisin de hadde kuttet ut, og dette hjalp. Nå er det mistanke om problemer med galleblæren, akkurat som du sa!, og i morgen vil de foreta en ny ultralydundersøkelse. I grunnen var turen hjem booket og klar for morgendagen, men så oppsto dette "plutselig" dagen før avreise. Nå får vi bare krysse fingrene for at det ikke er noe alvorlig, at han slipper en ny operasjon. Ellers var den nye ultralyden av hjernen hans helt fin, det er vi veldig takknemlige og lettet over :)))

09.04.2014 16:13:53 - Inger Helene, E-postadressen vises ikke

Hei, jeg er veldig interessert i en reading. Hvordan gjør du det, over telefon eller ved møte?

08.12.2013 21:47:42 - Hanne

Hei Mette!

Etter å ha hørt på readingen igjen på cd som jeg fikk av deg for et par mnd siden må jeg bare si at jeg bøyer meg i støvet!
Der og da kunne jeg ikke se for meg alt det du så, men til nå har alt stemt. Både med reiser og med jobbsituasjonen. Håper bare at det du sa om kjærligheten også stemmer. Time will show (inlove)
Er ihvertfall imponert ovet alle detaljene du kunne gi meg og jeg må si at det var veldig godt å prate med deg og takk for veiledning!
Plutselig kontakter jeg deg igjen for en update ;)

23.10.2013 01:22:28 - Anette, E-postadressen vises ikke

Ps! Vil bare takke for en fantastisk behandling :) Ekstremt sterke energier!!(flower) Kjørte i ørska hjem. :P D jobbes for fullt i kroppen ennå kjenne eg!! Gjør godt!! Du e unik!! (star)

23.10.2013 01:20:42 - Helene, E-postadressen vises ikke

Vil bare takk for en detaljert og utfyllende reading hos deg 16. mai. Du la kort og la måned for måned et helt år. Nå er vi i begynnelsen av oktober måned, og det du sa ville skje i juni, juli, august og september har stemt 100%. Juni ble det en kjekk utenlandsreise og kursvirksomhet. Turen ble helt spesiell som du sa. Juli skulle jeg i et veldig kjekt bursdagsselskap, dette skjedde også. Jeg skulle treffe mannen i mitt liv enten i juni, juli eller august, og vi to skulle dra på en utenlandsreise sammen i oktober. I midten på august traff jeg mannen på et sted som jeg aldri hadde drømt om, og jeg hadde i grunnen gitt opp etter som månedene gikk. Dette ble bare kjekt, du beskrev mannen godt, jordnær, praktisk, til og med håret tok du. Nå skal vi på utenlandsferie sammen allerede neste uke. Videre så du mer kursvirksomhet på meg i oktober, og da starter jeg på en utdannelse innenfor det alternative. Du sa også mye på det mer personlige plan som har stemt godt. Jeg har nok vært gjennom en transformasjon, og føler for første gang på 10 år at jeg endelig er på plass i min egen kropp. Du er så hjertevarm og utstråler godhet, og jeg kommer mer enn gjerne igjen hvis det er noe mer jeg vil vite. Jeg har aldri opplevd maken til treffsikkerhet og detaljnivå du klarer å bevege deg inn på. Helt utrolig. Du klarer til og med å ta inn lukter fra blomster på steder vi skal til. Du beskrev en spesiell lukt på en blomst, jeg er spent på om jeg ser denne blomsten på turen jeg skal på. Eller om du beskrev en blomsterduft nede ved strandpromenaden i Tyrkia hvor jeg var. Du tar virkelig i bruk alle sansene dine når du gjør readinger. Jeg har et ord for det jeg opplevde hos deg: Du er rett og slett profesjonell. Ingen over og ingen ved siden.

Skriver mer etter som månedene går og mer stemmer.

Helene

10.10.2013 12:46:34 - mrs., E-postadressen vises ikke

mette ,ja hun er bare et fantastisk menneske ! hun har hjelpt meg såååå utrolig mye på alle måter . etter et liv med kronisk sykdom fra tidlig alder ,et trist haverert ekteskap med mye motgang og triste ting ...så blir em gjerne satt fast i negative tanker og følger negative mønster !!! men etter 2 besøk hos mette så var det bare som om noe snudde tankegangen min! har det såååå bra :) måtte ta et par readinger også , og alt hun har sagt har stemt til punkt og prikk !!! er enda i sjokk hvor nydeligt og flott jeg har fått det ! er så takknemlig for at jeg har blitt kjent med deg og alt du har lært meg og hjelpt meg med :) stoooor klem fra meg :)

18.08.2013 14:07:29 - John K., E-postadressen vises ikke

Some months ago i contacted you after some friends told me about you and your gifts. My body responded quickly to your work. I could feel tingeling in my arms and feet, and the pain i was dealing with, got worse. For 3 days i had severe pain and stiffnes until it all seemed to be released and i became full of energy again. Have to say it was a strange experience, and i am convinced that your treatment is very POWERFUL!!

18.08.2013 13:45:16 - Frode, E-postadressen vises ikke

Tusen takk for behandlingen, det gikk to dager så var all smerte borte og jeg kunne gå tilbake til jobb igjen. Hvet hvor jeg skal henvende meg om nye problemer dukker opp senere:) Ryktene om deg er virkelig sanne, du er en fantastisk dame med evner utover det normale!! Takk Gud for at det finnes noen få av din kvalitet. Evig takknemlig for din kunnskap og hjelp!

23.05.2013 14:23:39 - Annemieke, E-postadressen vises ikke

My body has been in pain for many many years due to fibromyalgia. Then I got to know Mette !!! She and I were having a nice long chat, and I could feel her warm energy in and on me. I wasn't aware at the time what she was doing, but after we had finished the chat I started noticing how easy I could move, and that there was NO pain !!! I was amazed !!! Mette thank you so much for this miracle, and for being you. You are so amazing !!! You have a great gift and can help so many people. Many Blessings to you, dear One.

23.05.2013 11:53:42 - Phil Phillips, E-postadressen vises ikke, www.philphillips.no

ive known Mette for the last 5 years, we got on so well as friends and as mediums we decided to start doing kurs together, and now many times a year we join together to do many mediumship kurs, ive had so many good reports about her wen ive been working at the alternative messer and highly recommend her for a reading or healing:)

03.05.2013 20:49:45 - Berit, E-postadressen vises ikke

Takk for igår:) eg føle meg på et nytt energinivå. Du hjalp meg te å sleppa taket i no gammalt rusk. Sitte å ser at Uranus ska ver med meg te 2019, men at den e lettare enn Saturn. Det var godt å snakka med deg, godt å hørra optimismen din:) Du har så mye å gi, og det e så mange som nyte godt av dine talenter. Lukka te med alt det spennande så ligge rundt deg:) Klem frå Berit(heart)

02.05.2013 09:37:29 - Sol

Mette er en jordnær, ærlig og raus dame. Treffsikker på det hun tuner inn på. Hun deler av seg selv og lærer villig vekk om det er relatert til dine plager.

30.04.2013 08:52:30 - inger Tone Hognestad, E-postadressen vises ikke

Hei Mette! Både min datter og jeg er imponert over hvordan du "så" at hun hadde sterke healingevner. Det var godt å få svar på hvordan dårlig konsentrasjon og magevondter kan skyldes at du er sensitiv for andres smerte. Vi er takknemlige for alle gode råd vi har fått også via mail! Tusen takk! Kommer igjen om ikke så lenge :-) klem Inger Tone

03.04.2013 12:30:08 - Camilla, E-postadressen vises ikke

Tusen takk for sist healing per telefon! Utrolig at det fungerer så bra! Jeg merket at ting begynte å skje ganske umiddelbart, og fikk en reaksjon i ca 2 dager. Etterpå kjente jeg meg mye bedre. Tusen takk Mette, Jeg kunne godt tenke meg en behandling til.

22.03.2013 15:07:39 - Siri

Jeg ble veldig imponert over hvordan Mette leste kroppen min via telefonen. Og hun kunne gi meg masse informasjon samtidig som energiene jobbet i kroppen min, med å løsne opp i store blokkeringer. Jeg har tatt to behandlinger og jeg kommer til å ta fler. Den ene gangen hadde jeg en kraftig virusinfeksjon i kroppen, som roet seg etter behandlingen. Tusen takk Mette

13.03.2013 00:08:23 - Constance, E-postadressen vises ikke

Hi Mette,

I had a reading with you in September, so far the things you said are quite correct. It is now 6 months ago and I wonder if you think it is helpful to have another reading to see what is in the cards for the next 6 to 9 months.
Please let me know what you think.
Kind regards,
Constance

24.02.2013 20:09:02 - Silje , E-postadressen vises ikke

Eg har prøvd alle behandlingene. Healingen va ein behagelige behandling kor eg slapte av og kjente at "åndene" overtok kroppen min på ein måte. Energistrippingen va litt mer intense, kjente kver ein energi som forsvant ud av kroppen min. Spesielt fra magen min, då va det akkurat som ein ball som forsvant ut av meg, heilt utrolig! Reading e heilt fantastisk, alt har stemt t nå og det e gla for! Acess bars e det kulaste eg har opplevd, då fekk eg ein del bilder opp, dette hørres kanskje litt rart ut men eg fekk opp någen rare dverg fjes som såg så sinte ut, deretter kom det masse farge klosser opp. De va kjekke å se på, iforhold t de dvergene. Mette, du e den beste healeren eg har gått t! Du e ei fantastiske dama:) gla eg kjenne deg! Komme t å gå mer t deg, har anbefalt deg t venner av meg og alt :) sette pris på deg.

09.02.2013 12:31:43 - Ingunn, E-postadressen vises ikke

Fekk prøve acsess bars behandling og hadde ein fantasisk behagelige og avslappandes time. Under behandlinga dukka det opp ulike bilete i hovudet ettersom kva for eit felt som var under behandling.. Kunne på ein måte fylgja med å sjå kva som hende og korleis det vart renska opp:) Dette har gitt meg NY energi og meir styrke i kvardagen til å kunna utføra det eg ynskjer!(heart) Dette vil eg anbefala på det sterkaste, og kjem sjølve til å gjera dette fleire gonger:) Takk Mette (heart)(flower)

08.02.2013 20:40:18 - Janne, E-postadressen vises ikke

behandling med acess bars va perfekt for meg oppi den her prosessen eg e i, så det e jammen te å anbefala te andre. Merka at eg e blei veldigt avslappa å rolige innvendigt. Å det virka meste så eg fløyd avgåre mens eg låg der. Kom opp bilder å mange farger underveis, noge så eg ikkje forventa. Itte behandlingen kjennes det ud så eg he fått nytt syn på alt så skjer rondt meg, å ikkje minst det så føregår i tankane. Meir energi he eg au fått, så dette vil eg garantert jær flerne gonge:)

07.02.2013 23:09:45 - Reidun, E-postadressen vises ikke

Prøvde acess bars behandling og det ble en utrolig flott opplevelse. Har nok aldri vært så avlappet og våken på samme tid. Det skjedde mye, og en stund var det et veldig press i hodet, som etterhvert forsvant. Det kjennes stille og tomt oppi der nå:P
Tankekaoset er borte!!
Helt herlig(flower)

20.01.2013 22:41:04 - Siw, E-postadressen vises ikke

Eg va nabo med Mette en periode å kan fortella at hu flerne gonge fjerna smerter eg hadde. Eg gong stod me å snakte samen, å hu tog seg på tommelen på venstre hånd å gnei på an, då forsvant smertene i min tommel, å eg konne bøyan igjen. U tog vekk problemene eg hadde med hørselen. En gong me satt ute i solå forsvant plutseligt ryggsmertene å stivheten uten at u la hendene på meg. En aen gong tog ongane hunden min med seg t Mette for me lurte på om u va med valper, å då hadde Mette holdt på na å sagt ja u ska ha 3 valper. Ongane blei i 100 å spurte om det va gutter eller jenter, men d fekk u ikkje opp, bare at det va en lyse å to mørke. Någen uger seinare kom det en lyse å to mørke valper. En aen valp eg fekk va meste blinde men Mette holdt på an å itte nye sjekk sjå dyrlegen så sa de at synet va normalt.

08.01.2013 01:54:19 - Jenny, E-postadressen vises ikke

hei
vil bare si at jeg har fått mye mer energi og ser lysere på livet etter healingen du gav meg. Kjente det skjedde mye i kroppen, som om det roterte og sildret innvendig noe som var en meget rar følelse:) Smertene i hofta og ryggen er borte, og jeg sover godt hele natta:) Mange takk for hjelpen:)

04.01.2013 20:04:57 - Trude, E-postadressen vises ikke

Hei. Har fått healing å energie stripp av deg via Tlf å e enda i litt ' sjokk ' over alt du sa.. For alt stemte.. Så fikk jeg bekreftet att det var noe på balansen min ! Har vært svimmel i 4 år å har fått angst Pga d. Så nå håper jeg du har greid å tatt bort det som skurret på balanse nerven min .. :) så sa du mye annet som jeg har gått å tenkt på som jeg fikk bekreftet:) Anbefaler alle å prøve deg på det sterkeste:). Varme klemmer :) (flower)

04.01.2013 00:21:59 - Charlotte, E-postadressen vises ikke

Hei,

Jeg ble spådd av deg gjennom tarotkort i Stavanger og i Haugesund Dette gjorde meg utrolig godt, da jeg var i en vanskelig periode i livet mitt og fikk håp gjennom det du sa til meg. Det var så utrolig mye av det du sa som stemte med det som faktisk har skjedd etter at jeg var hos deg, og nå lurer jeg på om det er mulighet for å bli spådd av deg enda en gang (denne gangen med fokus på kjærligheten) ?

Hilsen Charlotte

30.12.2012 21:27:53 - Laurie, E-postadressen vises ikke

Dear Mette, it`s amazing how importent your help have been for my recovery after the accident. They agreed to take new xray and could confirm what you saw. it really was the issue to why my legs did`nt work. Surgery for 8 hours solved my problem, and today i am capable to walk again, without any problem.Thank you for helping me back to life (star)

20.12.2012 23:45:58 - Cathrin, E-postadressen vises ikke

Takk for god healing:) Ang venstre eggstokk som du ref til, så stemmer det. Jeg leste nøye gjennom papirene fra en operasjon for 3 uker siden, og det var en blokkasje på venstre side som du sa. Tenkte jeg ville bekrefte det siden jeg ikke kjente til det umiddelbart:)Ha en fredfull jul :)

17.12.2012 17:47:44 - Yvonne, E-postadressen vises ikke

Jag är ett svenskt medium. Jobbar med ungefär samma saker som Mette. För första gången fick jag en tarottläggning av Mette. Proffessionellt och på ett erfaret sätt lade hon kort som var helt fantstiskt!

Med varmt hjärta kan jag rekommendera denna duktiga Mette! Tack Mette! Stor klem. Yvonne.

12.12.2012 18:28:13 - Jorunn, E-postadressen vises ikke

Min mann og jeg ønsker og overbringe stor takknemlighet for den hjelp du har gitt oss i forbindelse med healing av barnløshet. Vi venter nå en liten datter som du forutsa, og vi er overlykkelige. Tusen tusen takk(flower)

Jorunn og Henrik

25.11.2012 16:01:47 - Mariann, E-postadressen vises ikke

Hei Mette(inlove)Tusen takk for all veiledning jeg har fått ved våre samtaler. Dine evner til å se hva andre foretar seg har vist seg å stemme utrolig bra, og har hjulpet meg til å forstå at ting ikke alltid er som jeg tror. Vanskelige valg har blitt noe lettere å gjennomføre etter at du har sett på mulige konsekvenser.
Når du sier at alle har fri vilje og kan endre sin fremtid, ser jeg at jeg har gjort det flere ganger etter etter readinger jeg har fått. oftest til min egen fordel da, men enkelte ganger har det ført til mere sorg og læring om meg selv. Du sier ofte jeg skal stole på min egen intuisjon, og jeg prøver så godt jeg kan, men ofte kommer tvilen på om det stemmer det jeg føler. Du har lært meg uendelig mye, og jeg ser at du har rett i det som ligger rundt meg, selv om jeg ikke liker det:P

08.11.2012 17:54:45 - E.A.S

Healing i 2009
Før healing :

Jeg hadde hatt store smerter i skjellettet pga myelomatose.
Det er beinmargskreft, en alvorlig blodsykdom som svekker skjellettet.
Før timen hos Mette hadde jeg problemmer med vanlige gjøremål som å kle på meg og f.eks. skjære opp brød.

Under behandling :

Opplevde at jeg ble meget avslappet. Mange minner og risting i kroppen i kroppen og tårene kom.
Etterpå ble jeg meget avslappet og opplevde en stor ro.

Etter behandling :

Smertene var borte og i ca 14 dager var jeg smertefri og tok ikke smertestillende tabeletter.

jeg ønsket derfor ny behandling etter en mnd, og fikk samme effekt. Mindre smerter og dermed mindre bruk av smertestillende.

05.11.2012 12:01:09 - Anne Toril, E-postadressen vises ikke

Hei Mette.

Før healingen starta opplevde eg at du holdt avstand, men samtidig merket kor mitt ubehag va. Som var ganske øveraskandes.

Under behandling fekk eg hjerte sukk då va du inne i hjerte regionen.

Etter behandlingen fant du ut ulike steder kor eg hadde smerter som du ikkje viste om i utgangspunktet, og eg har i ettertid merket at det hjalp ved behandlingen.

28.09.2012 19:35:55 - Eli Knutsen, E-postadressen vises ikke

Ønsker å komme i kontakt med deg for å høre om du ønsker å delta på messa i trondheim 5-7 okt. Nytt opplegg og andre folk som steller med denne messa. Vi har fortsatt noen plasser ledig til utstillere.
Jeg nåes også på 988 85 568. Sjekk ut på facebook: www.facebook.com/events/255708007855493/?ref=ts

17.08.2012 01:03:22 - Sigrid F., E-postadressen vises ikke

Kjære Mette(heart)Jeg ønsker at alle som leser om deg skal vite at du har sterke evner, og de bør søke hjelp hos deg om de er syke eller ønsker å vite om fremtiden.Du har et stort hjerte for andre mennesker, og jeg vet du ofte blir plaget av mennesker som ikke vil deg det beste, men vær så snill, stå i ditt lys, de vil aldri bli som deg uansett Mette. Din hjelp og trøst har gitt meg styrke når jeg har vært langt nede, og jeg er deg evig takknemlig for at du har din tro og din styrke til å løfte meg opp, gang på gang. Da jeg første gang møtte deg, la du handa på min, og det kjentes som elektrisk støt som jaget gjennom armen og ut i kroppen. Du sa du kjente at jeg hadde hatt brudd i kravebenet og slet med stivhet og nummenhet i armen. Det stemte. Jeg ramla på ski 3 år tidligere, men ei uke etter jeg møtte deg, var armen bra, og det er den enda, 11 år senere. Når vi prater så gir du mye informasjon som senere viser seg å stemme,men jeg blir ikke overrasket lengere. Det er slik du er, full av empati, forståelse og uendelig masse kjærlighet.Tusen tusen takk for at du kom meg i møte 11 år tilbake.Kjærlige tanker fra Sigrid

23.04.2012 10:14:50 - Inger Tone L. Hognestad, E-postadressen vises ikke

Hei Mette! Både jeg og min datter var jo hos deg og vi føler oss begge mye roligere og tilfreds. Kjenner at "negative" tanker er mye lettere å sende videre...og jeg sover mye bedre! Alle gammele sorger og "nag" har jeg forsonet meg med og livet føles fantastisk godt! Tusen takk for hjelpen! Sender gode tanker til deg og dine <3

29.03.2012 19:57:11 - Katal, E-postadressen vises ikke

Hei Mette ! Eg kan nesten ikkje tro det, (jo, eg kan egentlig det) men nå har det skjedd igjen. Gangen før nå sist me snakte, så sa du at eg sko få jobben i USA, -og det fekk eg. Nå sist me snakte, i januar, så sa du at det sko skje ein del i mars/april. Signering av kontrakter å sånt..... Å det har det gjort. I går fekk eg 3, ja 3, jobbtilbud på mandag. Eg glede meg allerede t eg får snakt med deg igjen. Sikkert til høsten, når det passer for deg.
Håper alt det går bra med deg, og med dine. Ønske deg alt godt (heart)

17.03.2012 14:13:48 - sol, E-postadressen vises ikke, www.fotografsol.no

Jeg har fått både reading og stripping- og må med et ord si at jeg er fasinert! Du er flink Mette!

08.03.2012 12:17:29 - Kurt, E-postadressen vises ikke

Hei Mette.
Har hatt en del sammtaler med deg og det er bare utrulig hva som stemmer. Det meste av de tingene som du så og sa til meg har faktisk skjedd. Jeg ser frem nye sammtaler med deg. Er dagene frustrerte er det godt og prate med deg.

06.01.2012 23:14:18 - Anders, E-postadressen vises ikke, Facebook

Koss ska æg sei dæ?
Æg mangle ord for alt i ei melding te dg,men vist du he fyllt mæ på veggen min...æg lage bildene mine udifrå håve,sjel å hjerta.koss ska æg sei dæ? Æg æ heilt wow,æg mangle ord,att æg traff dg æ noge av dæ mest veiledena å meiningfullt å bekreftane,æg he hatt smerte,glede o.m. dette halvåret,dæ æ bare så rått.kæ føle du? Dæ sama så mæg? Dæ æ dæ stysta æg he våre mæ på i mitt liv.æg signere tegningane mine så i karbonbrevå,dæ æ ubevisst.dette æ så stort att æg føle mg ydmyke å klar.æg føle mæg på bristepunkte.fytti hallejula,lyse står på ett energi nivå,ser nrk nå,æ heilt ok.dagen i dag he våre utrulige.god loves me. Sei noge,æg må få kontroll på dæ å æg varte meir bevisste å æg kjenne mæg sjøl igjen.tuuuusen takk,detta Vil æg broga te glede for et målbevisst valg å æg legge alt i magi,sjebne nå.æg mangle ord.(heart)

21.05.2011 10:40:32 - Siri, E-postadressen vises ikke

Hei.
Jeg møtte deg i fjor sommer da fikk jeg en reading av deg. Når du sa at jeg kom til å få en baby i 2011 var jeg sikker på at du var en fake og jeg ble ganske irritert ettersom leger og spesialister hadde sagt til meg fra jeg var 19 år at jeg aldri kunne få barn. I dag er jeg fra meg av glede for her sitter jeg 21 mai 2011 og er 11 uker på vei. Du hadde rett i alt du sa, til og med den delen at jeg kom til å få baby i 2011!!! Jeg kommer garantert til å henvende meg til deg igjen. Tusen takk Mette. Klem

18.01.2011 20:59:41 - stig arild lervik, E-postadressen vises ikke

jeg har aldri vert borti eller prøvet healing, har slede med smerter siden 2003, ingen har funnet ut av fenomenet, så jeg hørte tilfeldigvis om mette, så da tok jeg kontakt og fikk 1 timeavtale, ble paff da jeg reiste derfra etter endt time med ingen smerter, tenkte jeg at dette må vere et mirakel, mette har mirakel evner, hu anbefales på det sterkeste av meg, takker og bukker nok en gang

18.01.2011 08:42:50 - Arvid Mæland, E-postadressen vises ikke, www.norwayranch.com

Åpent sinn

Ja healing ja... Æg æ av dei så i udgangspunktet e åben for alt eg ikkje har prøvd før. Ska aldre la noge vera uprøvd. Sleg osså denne gonjen. He jo haurt om helara og kæ dei kan finna på å få utretta, men som regel må ting prøvast ud sjøl.

Kontakten med helar og klarsynte Mette Høyland kom på Facebokk. Hu innviterte meg t prøvetime. Drog litt på d for som eg sae så vett eg inkje om noge eg fela akkurat nå. Ei aen venninna Janne meinte imidlertid atta dette måtte eg prøva. Så time vart bokka.

Klærne på

Kjørde opp t Lye-byen og visste lide kæ eg sko ud på. Litt reserverte entra eg lokalene hennas. Såg der va ein benk med et pleid åppå. Fine musikk, stearinlyså va tende og på veggjen bilde av Snåsa-maen og ein veldige indianer.

Eg såg atta dette va ei veldig fine dama og sjå på så eg spure fint om eg konne ha klænå på! (Eg kjenne meg sjøl, benk, fine musikk, fine dama, hallnajen konne fort varta pinligt).

«Duuu», sae u. «Adle he klænå på her». (Javel, tenkte eg... Kos ska du hila meg då? Men så tenkte eg «ti nå stilt og høyr itte...»)

Og d va ganske så spennane å få ein ronde med renselse. Eg trudde alt va gott med meg, men hu fant eindel så måtte velas.

Ja ja, tenkte eg. Itte denne ronden så varde ein time, så va d ud og sjå i korta.

Så meg i korta

Og d va her u imponerte. Møje kan jo finnas ud om ann Arvid på nettet, men hu kikte i dessen korta og fant ud og fortalde møje om nåtid og fortid og framtid som hu ikkje konne fonne ud på nettet. Ei heller om u hadde snakt med Siri, elle andre så kjenne meg. Så enten va u heldige elle så e d merr mellom himmel og jord enn nogen aen plass!

Så e du hallringe elle slide med rols i håve så ser eg ikkje vekk ifrå at ein ronde med healing hadde gjort deg gott.

12.11.2010 18:28:21 - Nina Havsø, E-postadressen vises ikke

Hei Mette!
Vil si jeg ble imponert over besøket vårt hos deg. Jeg har vært skeptisk til alternativt. Men det du fanget opp da vi var der var jo helt utrolig. Hehe. Hvem kunne vite jeg fikk mensen den dagen :D Henrik er blitt bedre i pusten sin. Jeg har hentet astmamedisinen hans, men vil vente å se et par dager til før jeg begynner å bruke dem... :) Gleder meg til å komme igjen med meg selv. Ha en strålende fin helg :)

01.11.2010 23:45:17

Tusen Takk:)
Tenkte du kanskje ville ha en tebagemelding på ka eg føle foreløpig itte energistrippingen i dag: eg kjenne magemusklane jobbe iherdigt, verke en del i korsrygg og lår, gjespe unormalt møje. Trur absolutt at du har satt i gang någe her ja, så det blir spennande å se fremøve

Eg har gått inn i meg sjøl møje itte det du sa med at du meine at eg har evne te å heala meg sjøl (og andre).
Og eg hoppte liksågreit i det og prøvde meg på sjølhealing i ettermiddag.
Eg vet kje om det er bare e at eg har god fantasi/innbilning/at eg mane det frem ubevisst osv, men eg konsentrerte meg iallfall ei stund og la så hendene på magen, lukka auene...Ittekvert begynte det å komma pulserande tjukke rosa-lilla sirkla så bevegte seg sakte ned/opp en spiral - pulserande på en måde. Og så, kom det små partikla med kongeblått, veldig lite men det va der. Dette varte ei stund, og så plutselig forsvant "filmen" for mitt indre, og alt blei bare mørkt (som det pleie å bli når en lukke igjen auene). Eg opplevde og at det rosa/lilla fekk bruddstykke med en neongrønnfarge.
Mens dette skjedde, va det møje strammninga i magemusklaene og verk i bekkenet.

KAN dette bety at eg e på vei te å komma i kontakt med någe i meg sjøl? Eg har alltid hadde et spesiellt forhold te farga (eg har f.eks alltid sett navn,, tall og bokstava i farga). Uansett e det iallfall spennande.

Eg har skreve et brev i dag, og brent. En spesiell og ganske forløsande følelse.
I mårå tar eg for meg flere - må ha fred rundt meg så jær det når huset e tomt.
Skal jær anbefalingaene du foreslår her. Tusen takk for god behandling og hjelp
Eg har anbefalt deg vidare (inlove)

klem fra H.K

03.10.2010 12:31:57 - Torhild Salte Tyrrell, E-postadressen vises ikke

Hallo Mette!
Eg synes alltid det er fantastisk å få fjernhealing av Mette pr. telefon. Siden eg kjenner energier så godt så er det like sterkt for meg å få fjernhealing. Det er sterke healing energier i kraft så Mette kan anbefales på det sterkeste. Hun er og en utrolig god lytter og kjenner hvor du trenger energien mest. Hun er og veldig morsom og lette og snakke med. En healer som kan anbefales på det sterkeste. Stor klem fra Torhild S Tyrrell8-)(star)(star)

25.09.2010 14:50:55 - Linda Karlsen


Hei!

Jeg måtte bare si tusen takk for den flotte readingen på alternativmessa i
Kristiansand! Og nå, kun 3 dager etter, kan jeg allerede konstatere at du
hadde rett i én av dine "spådommer"!! Du så at jeg i nærmeste fremtid kom
til å tegne ny arbeidskontrakt, og tenk på tirsdag gikk firmaet jeg jobber
for uventet konkurs, og de nye eierne vil ha meg med videre--og selvsagt må
jeg da tegne en helt ny kontrakt :=)

Jeg synes du er kjempeflink, spesielt siden du ga meg bedre selvtillit og
mot ang. karrieren :) Både jeg og mamma vil ha reading hos deg neste
gang--kommer du på den store messa i Lillestrøm i november?Vennlig hilsen
Linda Karlsen

06.07.2010 03:50:52 - Anita Aakre, E-postadressen vises ikke

Hei Mette:)Tusen takk for verdifull hjelp i en vanskelig tid. Har vært gjennom en veldig belastende tid med mye påkjenninger både fysisk og psykisk og har følt at nå har eg ikke mer krefter igjen. Men etter at eg har vært hos deg så har det endra seg enormt. Livsmotet og energien er tilbake og eg føler at eg kan klare det utroliga. Tusen takk for at du har gitt meg krefter og troen på meg selv:)Ha en fin sommer(flower)(flower)(heart)(flower)(flower)snakkes

04.07.2010 20:25:30 - Brit Jorunn

Hei Mette:)Vil bare dele med deg at itte ikkje så altfor mange healingtimer hos deg så merke eg mer og mer forandring i kroppen, med tanke på negativ energi, mye mindre nå,i timene så føle eg fysisk at du drar ut noge og eg føle meg lettere, det tar ikkje øve livet mitt på samme måte lenger og suge meg inn, eg kjenne at eg klare å holde den positive følesen lenger å ikkje drukne i gamle ting, sjøl om det fortsatt e der og gnage, eg føle meg mer lykkelig og frisk i kroppen, har aldri før følt meg bedre, tusen takk så langt:) og fjernhealingen var og ein spesiell opplevelse, ikkje bare e smerter heilt vekke fra dag 2 av itte healingen, men den kvelden du gjorde fjernhealingen itte eg la på tlf. så kjente eg energien sterkere og sterkere, og eg følte nærværet av hender og varmen som strømmet ut, og etter en stund så følte eg at eg låg å svevde i luftå. spesiel,siden eg va aleina egentlig og låg i sengå....:)
Håbe du får ein fin sommerferie, bare slappe av og tenke på deg sjøl.:)
Mvh Brit Jorunn.

26.06.2010 21:52:19 - Elin

Heisann Mette:) Takk for sist:) Eg har gjennomført prosessen med brevskriving itte energistrippingå. Eg kjenne at det skjer noe med kroppen min:) Natt til igår og utover morningen hadde eg smerter i v.lunge, så slapp det taket. Eg er så klar for å gjør endringer i gammelt mønster. Eg har mye energi og føle meg letta. Takk for at du e du. Du e ei modige dama og eg beundre deg:) Det er så godt at du bruge evnene dine t å hjelpa så mange mennesker:) Ta godt vare på deg sjøl sånn at du har øveskudd:) Lykke t med kjærligheten, d har du virkelig fortjent:)
Goe tanker t deg. Mvh Elin(heart)

26.06.2010 21:21:09 - Marit Sørdal

Kjære Mette, ja min kontakt handlet ikke om smerter men mer om å ha det bedre. Har det i dag stort sett bare bra og mye har skjedd som er positivt for meg : )) Tror din kontakt ble ei endring og kan jo aldri ... si slik er det ... men er sikker selv : )) Så takk takk Mette.

25.06.2010 16:01:45 - Gunn

Hei :) Har bare lyst å fortelle deg at eg hadde en av de beste pollensesongene i år etter at jeg var hos deg i vinter :)Kjenner mye på den energien som bobler i meg :) En god følelse...Ønsker deg en flott sommer (flower)


22.06.2010 20:55:31 - Camilla Aguilar

Takk for hjelpen;) Hadde ikke trodd dette om meg selv, da jeg snakket med deg. Ble veldig veldig overrasket. Men når jeg tenker litt tilbake, så forstår jeg litt mer om meg selv på en måte. Uansett så følte jeg at du forstod meg. Er ikke fullt så sliten lengre, men tror det går litt og litt bedre for hver dag. Men jeg lurer fælt på hvilken hund som er med meg... Helt utrolig... Er mye roligere inni meg... Tusen takk ihvertfall;) og håper vi kan holde kontakten ;) Håper du får en fantastisk dag(heart)

26.05.2010 22:12:25 - Adelein Weum, E-postadressen vises ikke

Fjernhealing fungere absolutt! jeg er selv healer men måtte benytte meg av Mettes evner da jeg hadde senebetendelse i venstre skulder og nakke. etter 30 min over telefon var jeg nesten smertefri og kunne bevege meg med full førlighet i arm/ nakke. Takk Mette (heart)

27.04.2010 12:11:38 - BJ

Hei Mette.Tusen takk for en fin time hos deg i sist uke(flower) Jeg føler i ettertid at kroppen jobber med noe. Jeg har følt meg både forvirret og redd, samtidig glad for å vite litt om hvem jeg er, og hvorfor jeg har vært og er som jeg er.Jeg gleder meg til å komme tilbake for mer veiledning og hjelp både fysisk og psykisk:)
Hilsen Brit Jorunn.

18.04.2010 23:06:57 - Linda

hei Mette. Vil bare si at jeg føler meg MYE bedre! Går framover hele tida. Føler at kroppen bare jobber seg framover av seg selv nå, så tusen takk for det du satte igang. Var faktisk ute og sprang på fredag. Ikke fordi jeg hadde så vanvittig lyst, men fordi jeg følte at jeg kunne, og måtte bare prøve det ut :))) Hilsen Linda

14.04.2010 10:49:47 - Tove- Hilde B. Dokken, E-postadressen vises ikke

Hei Mette.. Takk for sist.. Jeg er virkelig mye bedre, etter at du healet meg via tlf.. Kunne nesten ikke løfte armen min da jeg ringte til deg, hadde vondt i magen osv.. Er faktisk mye bedre;) Men må kanskje gjøre det en gang til for å bli helt bra, venter litt og ser det er jo bare to dager siden;) Takk

29.03.2010 22:23:20 - Sissel

Hei! I to år har jenta vår på 11 år hatt mye fravær fra skolen pga vondt i magen, kvalme og oppkast. Vi har hatt mistanke om at det var psykosomatiske plager, men klarte ikke finne ut hva det skyldtes.. Etter en ny tøff periode foreslo jeg legebesøk. "Men mor...det hjelper jo ingenting det!" svarte hun oppgitt. Vi hadde èn time hos deg, Mette, og i løpet av disse 6 ukene har hun ikke følt seg uvel i det hele tatt! Hun sier hun har mer energi og det er lett å se! (flower)
1000takk for hjelpa

25.03.2010 18:52:32 - may, E-postadressen vises ikke

Hei Mette.

Vil bare takke for alt hjelp til nå. Eg har fått healing hos deg 2 ganger nå, å merker bedring i foten eg har slitt med i 1 år. Det er så herlig å komme til deg, ikke bare fordi eg blir bedre, men eg lære mye om meg selv og. Kommer til å fortsette å gå til deg for eg vett du e en flink healer... å eg kan anbefale deg på d varmeste!!

Du er sånn ett herlig menneske:-)

Klem may

19.03.2010 20:27:22 - Doris, E-postadressen vises ikke

Hei Mette.

Var på alternativmessa som var i Bergen for nokre veker sidan.
Snakka då med deg.

Du kunne fortelje mykje om ting som har skjedd i livet mitt, og som stemmer.

Du fortalte også om ting som vil skje meg i nærmaste framtid. Etter det du sa er det svært mykje positivt som skal hende meg framover.
Og eg berre går og glede meg. Det gav meg mykje å få snakke med deg.

Takk for at slike som deg finnes.
Doris.

17.03.2010 23:36:57 - Eli-Ann, E-postadressen vises ikke

Hei hei Mette.

Takker så mye for hjelpen med Leo på snart 3 år. Han har vært syk ca annen hver uke i lange tider nå med sterk hoste og snue,han hoster til han spyr hver natt)sorklete i bronkiene og lungene, legene ga oss bare en ny hostesaft for hver gang vi var der. Jeg går selv til Mette og får healing, men det kommer jeg tilbake til ved en senere anledning.Jeg og Leo (minien) var så slitne av å være oppe om nettene i ca 2 uker i strekk så jeg spurte Mette om hjelp, da det ikke var noen vits i å gå til legen mer,han tålte ikke hostesaften lenger heller, hun holdt litt på han på halsen og føtter etc. samme dag på kveldingen fikk han et voldsomt hoste anfall og hostet opp et par slimballer etc. etter det sov han hele natten gjennom i to uker ,JIPPI. så var det en ny tur til Mette .det samme skjedde da. Han var frisk i to nye uker så var det på ann igjen, jeg var hos legen men som tidligere, ble det med denne hostesaften som han spyr opp igjen. Vi har nå hatt en ny runde hos Mette med det samme fantastiske resultatet. Hva skulle vi gjordt uten Mette. Er så utrolig takk nemmelig for snille mennesker som hjelper andre slik hun gjør .Hun er en utrolig flink healer, ikke hvet jeg hva som strømmer ut av de hendene men noe veldig utrolig sterkt er det, noe som gjør oss bedre og friske. Jeg har og hatt en del venner som har prøvd/sjekket ut Mette, om dette virkelig stemmer ,og alle har merket bedring både når det gjelder fysiske og psykiske plager. Noe virker det på etter en gang og noen må gå flere ganger. Men det er værdt det, for det VIRKER. Tusen takk for all hjelp du har gitt meg og ungene. Evig takknemmelig og glad i deg.Du er ikke lenger bare en teraput men en god Venn. Goe klem fra oss 4 :D(inlove)(star)(flower)

16.03.2010 18:00:41

hei Mette. Beklager sein tilbakemelding. Eg har gått å kjent litt etter og vel egentlig ikke merka noen revolusjonerande effekt sånn umiddelbart. Men nå i helga fekk eg ein liten openbaring - eg var på tur til Manchester med mann, barn + 2 andre familier. Hadde grudd meg veldig for om eg kom til å klare det. (stå opp tidlig,fly, traska rundt osv.osv) Det er utrulig, men heile fredagen var eg på beina - ute og gjekk, omvisning på Old Trafford mm, lørdagen gjekk eg rundt i 6 timer (!) på et digert kjøpesenter og heile søndagen på kamp, med alt det lurvelevenet som det er. Etter 6 måneder på sofaen uten å nesten kunne gjer noenting,er det litt utrulig.Er fremdeles til tider en del svimmel og trøtt, så 100% er det ikkje, men eg føler iallefall eg er i en prosess til det bedre.I begynnelsen av behandlingen hos deg kjente eg utrulig sterke vibrasjoner og "flyt" gjennom hodet og nakken, så at det skjedde noe, er eg ikkje i tvil om. Mulig at eg skulle tatt et nytt besøk hos deg:)

14.03.2010 20:19:46 - Ingunn

Hei Mette.

Må innrømme at jeg var skeptisk, men nysgjerrig. Har slitt med stiv nakke og sterke hodepiner i mange år.Det toppet seg for et par uker siden, og da var Mette til god hjelp. Merket ikke så mye annet enn at jeg svelget konstant under healingen. Men dagen etter var hodepinen borte og nakken avslappet. Utrolig! Tusen takk for hjelpen.

14.03.2010 20:00:27 - evy.rasmussen, E-postadressen vises ikke

Jeg er en voksen person,som gjerne har vært litt skeptisk til healeintg, men fra første dag jeg var hos Mette,ble mitt liv forandret. Jeghar hatt en tøff tid de siste 14 årene,med mye vondt og masse problemer. Når jeg kom til Mette ble det som blaåst vekk. Jeg tror jeg er avhengig av Mette, på en positiv måte. Hun har hjelp meg med så mage ting i kropp og sinn,det går ikke ann å forklare dette. Og så e hu så goe i seg sjøl at det lyser godt av henne.
Hadde dere ant hva jeg har opplevd på bare godt, ja da hadde livet vært godt å leve. Dette hadde jeg aldri sagt for noen mnd. siden.
Jeg kommer tilbake med mer, men gleder meg til å treffe henne igjen på onsdag. Det er den beste medesinen jeg har hatt i mitt liv. Hilsen en ungg/gammel dame på 64 år
Klem til dere alle og en god til Mette(inlove)(heart)

20.01.2010 15:16:45 - Mette, E-postadressen vises ikke

Einar Lode på snart 93 år fekk healing for 2 vege si, og har gitt meg lov te å gjengi hans tebagemelding frå an ringte for 2 dager si.
Som eg sa te deg Mette, så he eg slede med smerter itte ei ulykka for fleire år si, å hverken kiropraktor elle aen behandling he hjulpe meg...eg va jo skeptiske te healing å sånn, men jaggu må eg sei eg e øvejidde av det så he skjedd i kroppen itte du la hendene på meg den eine gongen. Du he en fantastiske gave i dei hendene dine, å hvis det e nogen så tvile på det, så kan du bare sei di må ringa te Einar Lode på Nærbø, så ska eg jaggu fortella kæ evner du he.

19.01.2010 21:59:48 - Janne

Mette er en fantastisk healer som jobber med hele systemet og alle systemer til den som blir healet. Jeg har selv fått masse healing hos Mette og jeg har blitt et nytt menneske etter det.
Mette er et varmt menneske,ærlig,med fantastiske evner.
Takker for alle fine stunder i lag, og takk for alle gode råd eg har fått av deg. Dem har klaffet 100%.
Håper flere for øynene opp for deg kan virkelig anbefale Mette.
Gler meg til neste møte :)
Mvh Janne

16.12.2009 22:24:47 - Liv Gro, E-postadressen vises ikke

Hei Mette
Vil bare si at å oppleve healing sammen med deg er noe av det mest kraftfulle jeg har opplevd. Jeg har prøvd mange former alternativ behandling, men aldri noe som har påvirket meg så sterkt som dette. Både fysisk og mentalt. Jeg gleder meg til flere møter:D(heart)
Store klem(flower)

14.12.2009 22:33:52 - Britti, E-postadressen vises ikke

Hei Mette, du e bare heilt super, he vore sjå deg to gonge nå med liga godt resultat begge gongene. Eller vore sjå deg to gonger har eg jo ikkje, den siste gongen healte du meg via telefonen ååååååå så d fungerte då. Eg sko på weekend tur t London å våkna på onsdagen me hjempe hovne mandler, hadde ikkje ti t innom legen, tenkte eg sko mella Mette men hu kom meg i forkjøbe å melde fysst ang ledige healingtimer, eg svarte og hu ba meg ringa når eg va klar så sko hu ordna halsen, som sagt så gjort, en time på telefonen og halsen va heilt fin igjen og eg hadde ei super helg i London.

14.12.2009 11:00:20 - Grete, E-postadressen vises ikke

Fuste gong eg va sjå mette va for eg sleid møye me bekkenløysning når eg jekk gravide. Snakte isje så møye me mette før å hu viste ingenting spess om meg heller, men fant ud d utruligaste under healingen. Fekk et kjempe godt resultat ittebehandlingen når d hadde gått 2-3 dage. Har vert hos mette og hatt te nå 3 behandlinger som eg e kjempe fornøyd me. :)
Mette e veldigt flink i dette å når behandlingen e ferdige fortelle hu kjempe bra ke hu fant å ke hu he jort. Oppleve masse utruligt under behandlingen som sitte godt i tankane ittepå, keffor skjedde d. Mette fortelle så du forstår.Kjenne på krppen under behandling at d jobbes.:) Du e ei kjempe flotte dama me heilt fantastiske evner.(star) :)
Mette kan sterkt anbefales.
Hilsen Grete

03.11.2009 09:11:36 - Kenneth, E-postadressen vises ikke

Hei mette!
Først å fremst må jeg bare fortelle alle som er innom mette,at de har kommet til rett person,mette er et ærlig å ekte menneske med fantastiske evner hun så alt i meg uten at jeg sa et eneste ord,hun ordnet opp i kroppen via fjernhealing på en fantastisk måte,anbefalles for alle å prøve som ikke har annledning til å komme fysisk,virkningen er akkurat den samme,tusen takk mette.Mvh Kenneth.(heart)

30.10.2009 15:42:39 - Kåre Klippenberg, E-postadressen vises ikke

Mette gikk forbi meg og snudde seg å sa, vondt i ryggen?
Hun har ved flere anledninger healet meg, med godt resultat :-)
Var plaget med ryggen i lange tider, ble god i ryggen mens hun holdt på.
Hun "så" noe mørkt i hodet mitt, bildene viste blod i bihuler, dykkerskade. Kunne dykke etter dette løsnet etter behandling, hadde hatt dette i 2år.
Hadde muskelsmerter i armen, sa ingenting, hu så det og ordnet meg, smertene borte mens hu holdt på.
Ikke hatt noe av dette etterpå.
Kan virkelig anbefale Mette :-)

30.10.2009 02:21:18 - Anne Gro B.

wow Mette. Eg må jammen sei du har fått lagd ei flotte hjemmasia. Du e ei utroligt flotte dama, med ein herlige personlighet, å ett vinnande vesen. Takk Gud for at eg kom i kontakt med deg. Du fekk orden på smerter og kaos i kroppen min, og eg e deg evigt takknemlige Mette. Dine healing evner e bare fantastiske så eg fortsetter å anbefale deg te alle som har behov for hjelp. Sender deg lys og kjærlighet te neste gang eg komme ud te deg igjen.

29.10.2009 22:34:45 - Olav

Jeg har fått healing av Mette ved 2 anledninger. Første gangen fordi jeg hadde store smerter i en arm. Mette holdt da på armen en stund, og ett par dager etterpå forsvant smertene. Jeg har vært smertefri i snart ett år. Den siste behandlingen gjorde at stivheten i ryggen også forsvant. Du er en dyktig helbreder Mette. Fortsett det gode arbeidet du gjør for å hjelpe andre. Hilsen Olav.

28.10.2009 20:45:38 - Roy

Jeg var første gang hos mette i fjor, etter anbefaling fra min tante. Jeg hadde i grunnen aldri før hatt noe kjenskap til healing, tarot etc . Det som forbauset meg mest, var at etter en halltimes healing, var kroppen helt tapt for krefter. jeg hadde ikke anledning de første 10 min etter behandlingen å løfte armene, det samme gjaldt resten av kroppen. Mette kommenterte flere ting jeg tidligere i livet mitt hadde opplevd, selv omn dette var ting jeg kun selv visste om. Etter 1 behandling hos mette, merket jeg store endringer. Endringene var i største grad den roen jeg fikk over meg, og som forøvrig ligger over meg ennå. Jeg anbefaler alle på det sterkeste om å gi mette en sjangs til å vise at hennes kunnskaper rundt disse tingene faktisk er reelle og virker.

28.10.2009 18:07:42 - Tone, E-postadressen vises ikke

Hei Mette! Eg vil til- bake vil tilbake til deg snart,har så mange spørsmål, du har åpnet for en spennende del av livet mitt,som jeg gav avkall på i ungdomstiden,for i den voksne verden ble materalistiske verdier viktigere enn de menneskelige verdier, men nå er jeg på god vei til og lytte til mer selv og mene og kjenne på magefølelsen.Takk Mette for att du hjelper meg videre, du hører snart fra meg ,stor klem ;)

18.10.2009 21:37:30 - Astrid

Jeg har slitt med smerter over flere år. Ble operert med en diskprotese i des 05 i nedre del av rygg, og ble da mye bedre. Men p.g.a. langvarige sterke smerter før operasjon, fikk jeg "fantomsmerter". Altså, ryggen min var bra, men feil smartesignaler ble sendt.
Jeg kom til Mette Høyland i fjor påske med forholdsvis sterke smerter. Gikk på B-preperater daglig. Mette kunne beskrive nøyaktig hvor smertene satt, og hun begynte å behandle meg.
Først holdt hos begge hendene på hodet mitt, og jeg merket umiddelbart en utrolig avlsapning. Jeg følte at jeg lå og fløt, og merket at der kom noen rare lyder ut av nesen. Jeg lå rett og slett og snorket på høylys dag.
Hun flyttet så hendene nedover kroppen min, og holdt en stund på hvert sted.
Etter behandlingen kjente jeg en smertelindring, og sluttet på dagen med smertestillende. Et par dager etterpå var jeg til en ny behandling, og ble faktisk verre igjen. Jeg hadde da store smerter i tillegg til abstinenser, p.g.a. at jeg hadde autoseponert B-preperater. Påsken i fjor var da helt annet enn lett. Men p.g.a at der først hadde skjedd en forbedring og så en forverring, var dette tegn på at noe hadde skjedd. Alt annet av alternativ behandling jeg hadde prøvd, og det er mye, hadde jeg ikke hatt noen reaksjon på. Så annen påskedag i fjor var jeg hos Mette for tredje gang til behandling. Da ble jeg bedre igjen. Jeg har etter dette ikke brukt smertestillende. Det hører også med til historien at jeg var pasient på smerteklinikken. Der fikk jeg en tid etter healingen smertedempende behandling I.V. som en sikkerhet. Jeg har nå sluttet der også, og sykepleieren er helt målløs av det som har skjedd med meg. I tillegg til healingen har jeg arbeidet bevisst kognitivt, men det er Mette sin behandling som har gjort at jeg nå er tilbake i full jobb, etter nesten fem år borte i fra vanlig arbeid.

12.10.2009 00:03:58 - Inger

Jeg kom i kontakt med Mette for ca 5 måneder siden, og takk og pris for det. Jeg har tidligere prøvd mange former for alternative behandlinger, men ingen som har gitt så klare resultater som den healingen jeg har fått fra Mette.

I løpet av disse månedene har jeg ligget på benken og fått healing 3 ganger, men jeg har også fått mye fjern-healing. Ved fjern-healing har jeg kunnet kjenne på kroppen at Mette jobber med meg selv om vi er på helt forskjellige steder. Når jeg har ligget på benken har det skjedd forskjellige "rare" ting: kroppen har hatt rykninger, jeg kan plutselig bli iskald selv om jeg har teppe på og ligger i et varmt rom, jeg har plutselig sett lys selv om jeg ligger med lukkede øyne. Samtidig har jeg som regel blitt døsig under behandlingen, og jeg har også sovnet.

Mye positivt har skjedd med kroppen min i løpet av denne tiden, mye oppsamlet "dritt" har jeg fått kvittet meg med og energien har også blitt bedre. Og problemene jeg hadde med voldsomme menstruasjonsblødninger er nå helt borte!

Jeg har mange ganger opplevd at Mette er medisinsk intuitiv, dvs at hun føler på sin kropp hvor "pasienten" har vondt. Det har jeg opplevd både på meg selv og hørt fra andre. Det kan være under en behandling eller det kan skje på avstand. En gang snakket jeg med Mette på telefonen, og så lurte hun plutselig på hva jeg hadde gjort med ryggen siden den var vond. Samme dag hadde jeg båret en TV som var litt for tung, og dermed fått vondt.

Mette har også gjennomført hus-rens for meg før sommeren. Vi flyttet nylig inn i ett 27 år gammelt hus, og der fant hun flere "sjeler" som bodde med oss og som trengte hjelp til å komme seg videre. Når hun hadde hjulpet dem videre renset hun huset, og vi kunne merke at energien i huset ble bedre.

Avslutningsvis vil jeg bare si at et besøk hos Mette er vel anvendt tid, det er en investering i egen kropp og helse. Jeg vil helt klart fortsette å gå til Mette for å få healing med jevne mellomrom for å holde kroppen i form. (Jeg pleier å si at det blir som å ta service på bilen istedet for å vente til noe går i stykker.)

11.10.2009 22:56:22 - Linda

Eg ville prøva en healing time hos Mette pga eg hadde hørt mye skrøyd av hu. Eg har vært hos forskjellige damer,så dette var ikkje nytt for meg.
Eg var ganske spent før timen,men mest nysjerrig å avslappet.under behandlingen følte eg at knuter ble løsnet,fra vondt i magen til stiv nakke.
ble varm enkelte plasser på kroppen når Mette holdt på meg,følte også at eg fikk vekk di vonde klumpene eg hadde i kroppen,var nok også på kanten av gråten noen ganger,følte ting som eg hadde lagt vekk ble presset fram,alt fra krangling til uenigheter med visse personer. Eg ble mer å mer avslappet,følte hele kroppen fikk en bølge av ny energi.Da timen va over, va eg nesten sovna,men våknet til av en ny positiv utstråling,følte kroppen var renset for alle negative problemer,og eg var fullt opp med ny positiv energi.På kvelden va eg bare avslappet, glad å fornøyd. Har derfor hatt behandling hos Mette flerne ganger etter dette.

11.10.2009 22:31:37 - Karete

Mette møter meg hjemme i omgivelser som får meg til å slappe av, noe som gjør behandlingen veldig behagelig. To av de gangene jeg har fått healing av Mette har jeg blitt kvalm, fått feber og hatt en slags renselse i ca 1 døgn, hvor jeg etterpå har følt meg mye bedre for mine plager. Mette kunne fortelle at jeg hadde noe nede ved gallen sist gang jeg var hos henne,og det viste seg etter røntgen undersøkelse at jeg hadde en gallesten på 1,4 cm.Det er ingen tvil om at Mette har evner til å heale og se om noe ikke er som det skal i kroppen min, så jeg vil fortsette å bruke hennes hjelp i fremtiden.

11.10.2009 17:04:03 - Britti, E-postadressen vises ikke

Hei der Mette å takk for sist, eg hadde nogen supre å spennane tima i din varetekt,hehe. Alt d du vett å klare løysa opp i med hjelp av dine medfødte evner.